Διαφημίσεις On Demand

behavioural-science-advertising-credis-visca.png

Ολοκληρωμένες διαφημιστικές υπηρεσίες κατά παραγγελία στα μέτρα σας, όπως ακριβώς τις θέλετε και τη στιγμή που τις χρειάζεστε! Μαζί θα σχεδιάσουμε τη διαφημιστική καμπάνια που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας (Sur mesure δηλαδή), όπως ένα καλοφτιαγμένο χειροποίητο κοστούμι ή φόρεμα στα μέτρα σας, στο budget και στο χρονοδιάγραμμα που επιθυμείτε.

αυξηση πωλησεων μεσω διαφημισησ credis visca

Η διαφήμιση είναι ο μόνος αποδοτικός τρόπος που αυξάνει τις πωλήσεις, δίνοντας προβολή και αναγνωρισιμότητα στην επωνυμία σας. Αν επιθυμείτε να προωθήσετε μια νέα υπηρεσία ή το καινούριο σας προϊόν με μετρήσιμη αποτελεσματικότητα, δώστε μας την ευκαιρία να σχεδιάσουμε και να συντονίσουμε τη νέα σας διαφημιστική καμπάνια, από την ιδέα και τον σχεδιασμό μέχρι την εκτέλεση παραγωγής σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, κοινωνικά δίκτυα και έντυπα media πανελλαδικής προβολής.

behavioural-science-advertising-credis-visca-mind

Εμείς θα δημιουργήσουμε μια στοχευμένη καμπάνια με βάση δημογραφικά χαρακτηριστικά και συνήθειες συμπεριφοράς (behaviour habits) που θα αυξήσει τη ζήτηση και θα κατευθύνει το καταναλωτικό κοινό στην αγορά του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρετε!

Ας κλείσουμε λοιπόν ένα ραντεβού από κοντά για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s